Magyar Deutsch English

 

NEMZETKÖZI EXPRESSZ FUVAROZÁS, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

 

Az Euro-Ex Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a Just-in-Time rendszerű, expressz szállítások területén. Megbízóink között több autóipari beszállító cég illetve csomagküldő szolgálat található, akik nagy hangsúlyt fektetnek a gyors, precíz és megbízható fuvarfeladat végrehajtásra.

Az Euro-Ex Kft. vállalja, hogy sürgős küldeményeit 1-36 órán belül eljuttatja Európa bármely országába. Magyarország területén a megrendeléstől számított 1-4 órán belül átvesszük küldeményét 0-3,3 tonna és 0-45m3 terjedelem között.

Az expressz fuvarokat diszponáló ügyintézőink 24 órás ügyeletet tartanak, mobiltelefonon bármikor elérhetőek és állandó kapcsolatban állnak a gépkocsivezetőkkel. Az expressz fuvarokat végző járműveink mindegyike rendelkezik mobiltelefonnal, nagy részük pedig már műholdas GPS kapcsolaton keresztül is elérhető, amely lehetővé teszi a sürgős küldemények folyamatos nyomon követését.

 

Cégünk a fentiekhez hasonló feltételekkel vállalja Nyugat-Európából Magyarországra irányuló expressz szállítások lebonyolítását.

 

 

Nemzetközi közúti fuvarozás, szállítmányozás

Belföldi fuvarozás, szállítmányozás

Járműparkunk

Flottamanagement, műholdas árukövetés (GPS)

 

0 Euroex 2002 Kft., 2040 Budaörs, Kolozsvári u. 40, Tel.:+36 1 431 8840, Fax.: +36 1 431 8849