Magyar Deutsch English

 

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZERÜNK

 

Az Euro-Ex 2002 Kft. vezetése és dolgozói elkötelezettek a minőség állandó magas szinten tartására és folyamatos fejlesztésére.

 "...az ISO 9001:2001 szabvány bevezetésével szolgáltatásaink magas színvonalát és állandó minőségét kívánjuk biztosítani. Ezzel összhangban a cég minden dolgozója és vezetője kiemelt helyen kezeli a minőséget és megbízhatóságot..."

Minőségbiztosítási rendszerünket 2003. augusztus 1-én vezettük be, amelyet 2003. november 4-én sikeres audittal zártunk le. A rendszer tanusítását a DEKRA végezte.

Minőségbiztosítási rendszerünk alappillérei a következők:

Megbízóink elvárásait, rövid- és hosszú távú igényeit szolgáltatásainkban kiemelt fontossággal kezeljük és munkafolyamataink és –módszereink kialakításakor teljes mértékben figyelembe vesszük.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink rendszeres szakmai képzésére, a legújabb ismeretek elsajátítására valamint kollégáink munkájának folyamatos értékelésére.

Fuvarfeladataink végrehajtásához csak minősített alvállalkozókat veszünk igénybe. Folyamatosan vizsgáljuk és ellenőrizzük alvállalkozóink járműparkjának állapotát, a jogszabályi előírások betartását, a fuvarozáshoz szükséges biztosítások és egyéb feltételek meglétét.

Járműparkunkat, informatikai rendszerünket folyamatosan ellenőrizzük, fejlesztjük, hogy azok minden szempontból megfeleljenek Megbízóink elvárásainak és elősegítsék hatékony munkavégzésünket.

Szolgáltatásunk minőségének legfontosabb értékmérője Megbízóink elégedettsége, amelyet folyamatosan mérünk és értékelünk.

 

 

 

 

0 Euroex 2002 Kft., 2040 Budaörs, Kolozsvári u. 40, Tel.:+36 1 431 8840, Fax.: +36 1 431 8849