Magyar Deutsch English

 

ERŐSSÉGEINK

 

Néhány érv amellett, hogy Ön kipróbálja és igénybe vegye az Euro-Ex 2002 Kft szolgáltatásait:

 

Kollégáink több mint 20 éve a szállítmányozásban és fuvarozásban dolgoznak. A sokéves tapasztalat biztosíték a fuvarfeladatok egyszerű és költséghatékony megoldására illetve a felmerülő problémák szakszerű és gyors kezelésére.

 

Magas fokú szakmai felkészültségünk garancia arra, hogy Ön mindig az aktuális szabályozásoknak megfelelő, szakszerű kiszolgálásban részesüljön. Munkatársaink nyelvtudásának (német, angol, francia, lengyel, cseh, szlovák, román, magyar) köszönhetően külföldi partnereinkkel is anyanyelvükön tudjuk tartani a kapcsolatot.

 

Elkötelezettség a megbízói igények legmagasabb szintű kielégítésére. Kollégáink a nap 24 órájában megbízóink rendelkezésére állnak, biztosítva a rakományok időben történő eljuttatását és a felmerülő problémák mielőbbi megoldását.

 

Modern, korszerű és dinamikusan fejlődő járműpark, amely folyamatosan igazodik a változó piaci igényekhez.

 

Feladataink gyors és hatékony megoldásában nagy szerepe van a munkatársak jó csapatmunkájának, amely lehetővé teszi, hogy közös erőfeszítéssel, mindig a legfontosabb és legsürgősebb feladatokra koncentrálva végezzék munkájukat.

 

Üzletpolitikánk fontos része, hogy minden megbízónkkal külön üzletkötő foglalkozik, így Ön minden kérdésével, problémájával ugyanahhoz a személyhez fordulhat.

 

Méretünkből adódóan rugalmasan tudunk alkalmazkodni megbízóink igényeihez, rövid határidővel tudunk reagálni változó szállítási igényeikre.

 

  

 


 

Cégbemutató

Szakmai szervezetek

Irodáink

   

0 Euroex 2002 Kft., 2040 Budaörs, Kolozsvári u. 40, Tel.:+36 1 431 8840, Fax.: +36 1 431 8849